Redefine Yourself, Workshop 1

Home / Portfolio / Redefine Yourself, Workshop 1
Redefine Yourself, Workshop 1

Wholefulness helpt om jezelf beter te leren kennen, je wordt meegenomen op ontdekking in ons onderbewust om meer bewust door het leven te gaan.

Maar wat nu als je verder wilt dan alleen meegenomen worden? Wat als je zelf meer wilt leren over je eigen keuzemogelijkheden, je eigen vrijheid en je eigen kracht?

Dan is een interessante volgende stap mogelijk in de workshop Redefine Yourself. We gaan nog niet meteen hard aan het Redesignen, maar eerst de staat van dienst opmaken. Waarvoor dient dit leven precies? Wat zijn de mogelijkheden?

We beginnen met een tweedaagse workshop. De eerste dag gaan we de vrijheid hervinden. Theorie afgewisseld met praktijk, zul je leren wat energie is, hoe we maatschappelijk gezien erg gefixeerd zijn op slechts een klein facet van het leven en hoeveel er mogelijk wordt wanneer je je bewust wordt van een groter beeld. We gaan uitzoomen waardoor opeens meer opties en meer oorzaak en gevolg duidelijk wordt.

Je zou verwachten dat het theoretisch, zweverig, of “ons tegen de wereld” wordt, maar het tegenovergestelde is waar.

Ons doel is niet om een gesloten clubje te creëren, ons doel is om je blik te verbreden zodat je kunt verklaren wat je normaal (misschien zelfs tenenkrommend) in onmacht maar moet accepteren “zo is het leven”.

Zodra je leert wat de natuurlijke wetten zijn, hoe eenvoudig eigenlijk bepaalde dingen werken, je gaat begrijpen waarom het loopt zoals het loopt. Je wereld verandert niet, de manier waarop je het ziet verandert. En dat wat je kunt doen verandert. Het maakt je vrij van onmacht en onbegrip.

Dag 1 van de eerste workshop is “Vrijheid”, gevolgd een week later door dag 2: “Groei”.

Let op: Deze workshop bestaat uit twee dagen. 19/5/2019 en 26/5/2019, waarvoor de prijs voor beide dagen 295 is.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.