Redesign Trainer

Home / Portfolio / Redesign Trainer
Redesign Trainer

Een Redesign Trainer is iemand die is opgeleid om Wholefulness meditaties te begeleiden. Daar komt meer bij kijken dan je op het eerste oog zou verwachten.Het is namelijk veel meer dan alleen maar een opname starten en een praatje er voor en erna houden.

Een Redesign Trainer, voelt wat de mensen in de ruimte voelen en merkt bij wie er emotionele ladingen getriggerd worden en haalt deze weg. Dat werkt volledig volgens logische systemen, niks spiritueels of onverklaarbaars. Het gaat erom dat de begeleider zelf de emoties herkent en kan plaatsen. Het is zeer belangrijk iets te kunnen bevatten en er direct naar te kunnen handelen. De meditaties triggeren de emoties die weggestopt zitten in het onderbewuste en daarom is het de verantwoordelijkheid van de Trainer om het veilig te verwerken.

Deel van die verantwoordelijkheid is jullie als klant het gevoel te geven in een veilige omgeving te verkeren en vertrouwen te kunnen hebben in de situatie.

Voor iemand zich Wholefulness Trainer kan noemen en de verantwoordelijkheid kan dragen om jullie te begeleiden, heeft diegene al vele beproevingen doorstaan, want de leraar is niet de gemakkelijkste. Dat is nodig, maar een feit.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.