Waarom Wholefulness?

Home / Portfolio / Waarom Wholefulness?
Waarom Wholefulness?

De enige manier om werkelijk tot jezelf te komen is vanuit rust.

Het tegenovergestelde van rust is onrust en om dus bij rust te komen is het belangrijk de onrust uit jezelf weg te werken.

Het lastige hierbij is dat die onrust het moeilijk maakt om een traject in te slaan en daar aan vast te houden.

Yoga, therapie, antidepressiva, houseparties, alcohol, counseling, carrière, festivals, relatie, kinderen… Er zijn vele mogelijkheden om jezelf ergens in te storten zodat je de onrust niet of minder merkt.

Het vervelende blijft dat onrust niet alleen in je omgeving kan zitten, het zit ook binnenin jezelf. Net als tinnitus (oorsuizen) kun je nog zoveel ruis opgooien als je wilt, het blijft aanwezig.

Vandaar dat we tijdens de Wholefulness meditaties óók werken aan het ontspannen van het lichaam en het ontladen van stress en onrust. Een belangrijke factor van het leven in deze tijd is dat we veel moeten schakelen tussen onderwerpen en aandachtspunten en datzelfde vind je natuurlijk terug in de Wholefulness.

We gebruiken down-to-earth technieken die zeer doeltreffend werken en zeer eenvoudig om zelf ook te leren.

De één wil graag wekelijks de meditatie komen doen en heeft daar genoeg aan, de ander wil alles snappen en zelf kunnen doen. Dat begrijpen we want wij zijn zelf ook zo en zodoende is het mogelijk om meer te leren. Vandaar Redesign Experts.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.